We are delighted to announce the following masterclasses are now available to book for the DWC World Finals 2018 - Sitges, Spain.

Classes Updated on 5 June 2018
Click here to download the PDF

Masterclasses are on sale from 01 to 17 June 2018. After this date masterclass bookings can be made at the competition in Sitges - subject to availability. 

To book please go to danceworldcup.eventbrite.co.uk

Extra Classes added for Radar Technique / Rebecca Davies - Please see below: 

 

******  RADAR TECHNIQUE******

SATURDAY 23 JUNE 2018

10:00 – 11:00    Class 90 mins class – Turn it up!  Foundation/beginners                             

12:30 – 14:30 :   Class 2 hour class  Turn it up!  All levels

15:30 – 17:00  : Class  - 90 minute Power up!  All levels

 

Sunday 24 June

09:00 – 10:00    one hour only class Turn it up! (Foundation/back to turn foundations class. Suitable for beginner level turners and advanced turners wanted to perfect their technique ) Teacher’s are welcome to work with their students in this class but the class will be directed to the children

12:00 – 13:30 class – 90 mins Turn it up!  All levels. Pirouettes and Kick turns

14:30 – 16:00   class – 90 mins Trick it up!  All levels FLEXIBILITY for your dance skills

 

Monday 25th June

09:00 – 10:30  class  - 90 mins  Power up!  All levels

12:00 – 13:30 class – 90 mins  Turn it up!  All levels Pirouettes and a la second turns 

14:00 – 15:30  - 90 mins -   Turn it up!  All levels KICK TURNS/LEG HOLD TURNS

 

Tuesday 26th June

10.00 – 11.00   one hour only class Trick it up!  All levels. FLEXIBILITY for your dance skills

11.00 – 12.30   class -90 mins Turn it up!  All levels Pirouettes and a la second turns 

12.30 – 14.00   class – 90 mins Turn it up! ADVANCED TURNS

 

EXTRA CLASSES ADDED ON TUESDAY 26 JUNE  FOR TEACHERS

14:30 – 15:30      TEACHER TRAINING CLASS  - ONE HOUR  - 57 EUROS – THE TEACHER CAN BRING ONE DANCER WITH THEM FREE OF CHARGE. PLEASE NOTE THAT THE CLASS  WILL BE DIRECTED AT THE TEACHER

17:00 – 18:00   TEACHER TRAINING CLASS – ONE HOUR – 57 EUROS – THE TEACHER CAN BRING ONE DANCER WITH THEM FREE OF CHARGE. PLEASE NOTE THAT THE CLASS  WILL BE DIRECTED AT THE TEACHER

 

Wednesday 27th June

10.30 – 11.30 – class - one hour   -Turn it up – All levels

13:00 – 14.30  class –   90 mins Trick it up!  30 pounds All levels.

 

EXTRA CLASS – WEDNESDAY 27 JUNE

15:30 – 17:30  class –  TEACHERS INTENSIVE TRAINING CLASS – 2 HOURS – 115 EUROS .  THE TEACHER CAN BRING ALONG A STUDENT FREE OF CHARGE.  PLEASE NOTE THAT THE CLASS WILL BE DIRECTED AT THE TEACHER.

 

******IMPORTANT  INFORMATION******

IF THERE IS LESS THAN 8 STUDENTS BOOKED IN EACH CLASS RADAR HAVE THE RIGHT TO CANCEL THE CLASS.  ALL MONIES WILL BE REFUNDED.